Spisning for mænd

Næste gang onsdag den 22. maj kl. 18.00, hvor aftenen vil gå med en udflugt til Politimuseet i Kolding. Der er afgang fra Lyng Kirke kl. 18.00 i private biler. Entré og kaffe og kage på Politimuseet koster 50 kr. Ingen spisning i kirken denne aften. Tilmelding til Peter Østergaard Christensen på tlf. 30 35 18 68 eller på mail kirketjener@lyngkirke.dk senest den 15. maj.

Velkommen til alle mænd, der gerne vil spise et godt måltid mad og have tid til en hyggelig snak med andre mænd. Onsdag den 27. marts kl. 18.00 er bordet dækket og maden lavet (maden koster 50 kr.) og i løbet af aftenen vil Carl Erik Refshauge fortælle om sit arbejdsliv som politimand. Onsdag den 22. maj er der udflugt til Politimuseet i Kolding. Afgang kl. 18.15 fra Lyng Kirke i private biler. Entré og kaffe/kage på Politimuseet koster 50 kr. (Ingen spisning i kirken denne aften)
Tilmelding til begge aftner til kirketjener Peter Østergaard Christensen på tlf. 30 35 18 68 eller på mail kirketjener@lyngkirke.dk . Tilmelding til spisning senest dagen før og til udflugten senest den 15. maj.

Del dette: