Højskoledag

Velkommen til vores traditionsrige højskoledag lørdag den 26. januar kl. 9.30

Lørdag den 26. januar byder vi endnu engang velkommen til en spændende dag med foredrag og musik – og tid til samtale og hyggeligt samvær.
Kl. 9.30 er der nybagte boller og kaffe til alle og kl. 10.00 går koncertforedraget i gang. Denne gang har vi inviteret Nis Bank-Mikkelsen, som vil holde koncertforedraget Jobs Bog. Det er den bibelske fortælling om Job omskrevet af den østrigske forfatter Joseph Roth i 1930. En antihelt i familie med Woody Allen m.m. fortalt ind i klezmermusikkens toneunivers af Jens Schou på klarinet, Nis Bank-Mikkelsen som oplæser og Anders Singh Vesterdahl på harmonika.
Kl. 11.30 synger vi fællessang og kl. 12.00 er der frokost til tilmeldte.
Kl. 13.00 er der koncert med Esther Brohus.
Hvis man ønsker frokost er der tilmelding til denne på mail lyngkirke@lyngkirke.dk eller på tlf. 30631777 senest onsdag den 23. januar. Det koster 150 kr. at deltage hele dagen, inkl. frokost. Det koster 100 kr. for et enkelt foredrag/koncert inkl. frokost og det koster 75 kr. at deltage kun i et enkelt foredrag/koncert.

Del dette: