Vi ønsker os et dåbstræ

Menighedsrådet og personalet ved Lyng Kirke har gennem længere tid arbejdet med at få et dåbstræ til kirken. Hensigten med dåbstræet, som tænkes placeret i kirken nær døbefonten, er at der efter en dåb vil blive hængt et blad af glas op på træet med barnets navn. Efter et år vil de enkelte blade blive taget af træet igen for at blive overleveret til forældrene.
Tegningen af dåbstræet, som det kommer til at se ud, er fremkommet ved et samarbejde mellem Lyng Kirke og Designskolen i Kolding.
De samlede udgifter til at udvikle og producere dåbstræet er beregnet til 100.000 kr. alt inklusive.
Der bliver behov for støtte fra mange sider for at realisere projektet. Vi vil derfor opfordre alle, der måtte have lyst til det, til at give et bidrag til vores spændende projekt.
Ethvert bidrag modtages med glæde.
Man kan benytte Lyng Kirkes
MobilePay, som har nr. 60538