Minikonfirmand

Lyng Kirke udbyder minikonfirmandundervisning for 4. klasse på Erritsø Fællesskole afdeling Højmosen.

Minikonfirmand er kirkens tilbud om kristendomsundervisning som har til formål at give børnene kendskab til kirke og kristendom med udgangspunkt i børnenes egne erfaringer og spørgsmål.

Børnene mødes i kirken 1,5 time om ugen og får kendskab til kirken og dens indhold på en spændende, aktiv og kreativ måde. Vi skal både arbejde med natur, genbrug, sang og medier. Børnene hører bibelhistorier og lærer om dåb og nadver, ser kirkeklokkerne og kirkens orgel - og en masse andet både ude og inde. Og så spiser vi altid boller sammen når vi starter.

Børnene vil møde kirkens præster, organist og kirketjener. Kirke- og kulturmedarbejderen er med hver gang og vi glæder os altid til en masse glade timer med børnene.

Det er vigtigt for os, at det er rart og godt at komme her i kirken og at børnene skal opleve kirken som deres!

Som noget nyt vil vi dele minikonfirmanderne i drenge og piger, således at:

- drengenes minikonfirmand-forløb begynder tirsdag d. 7. januar og slutter tirsdag d. 3. marts 2020

- pigernes minikonfirmand-forløb begynder tirsdag d. 17. marts og slutter tirsdag d. 5. maj 2020

Tilmelding pr. mail til kirke- og kulturmedarbejderen på: kirku@lyngkirke.dk