Minikonfirmand

Lyng Kirke udbyder minikonfirmandundervisning for 3. klasse på Erritsø Fællesskole afdeling Højmosen og for 3.a på Erritsø Fællesskole afdeling Krogsager i efteråret.

Minikonfirmand er kirkens tilbud om kristendomsundervisning på en helt anderledes måde. Børnene mødes her i kirken 1,5 time om ugen og får kendskab til kirken og dens indhold på en spændende måde. De hører om dåb og nadver, hører bibelhistorier, ser kirkeklokkerne, støber kors i tin, deltager i to gudstjenester, ser kirkens orgel - og en masse andet. Og så spiser vi altid boller sammen når vi starter.

Det er vigtigt for os, at det er rart og godt at komme her i kirken og at børnene skal opleve kirken som deres!

Børnene vil møde kirkens præster, organist og kirketjener. Sognemedhjælperen er med hver gang og vi glæder os altid til et sjovt efterår med børnene.

Lige efter sommerferien får børnene brev med hjem om undervisningen.