Minikonfirmand

Lyng Kirke udbyder minikonfirmandundervisning for 4. klasse på Erritsø Fællesskole afdeling Højmosen og på Erritsø Fællesskole afdeling Krogsager.

Minikonfirmand er kirkens tilbud om kristendomsundervisning som har til formål at give børnene kendskab til kirke og kristendom med udgangspunkt i børnenes egne erfaringer og spørgsmål.

Børnene mødes i kirken 1,5 time om ugen og får kendskab til kirken og dens indhold på en spændende måde. De hører om dåb og nadver, hører bibelhistorier, ser kirkeklokkerne, støber kors i tin, deltager i gudstjenester, ser kirkens orgel - og en masse andet både ude og inde. Og så spiser vi altid boller sammen når vi starter.

Børnene vil møde kirkens præster, organist og kirketjener. Kirke- og kulturmedarbejderen er med hver gang og vi glæder os altid til en masse glade timer med børnene.

Det er vigtigt for os, at det er rart og godt at komme her i kirken og at børnene skal opleve kirken som deres!