Om sangerne i Messias

Anne Mette Balling, lyrisk sopran
Anne-Mette Balling uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor hun i efteråret 1999 havde sin debut fra solistklassen. Hun har siden da sunget en mængde operaroller på Den Ny Opera i Esbjerg samt på Den Fynske Opera. Hun har i den sammenhæng, med stor stilistisk sans, formået at spænde vidt fra Händel over Mozart til Wagner og moderne opera.
Selvom hun i de seneste år har sunget en del opera, har hendes hovedinteresse dog primært ligget indenfor kammermusikken, lied- og oratoriegenren; indenfor dét felt arbejder hun sammen med mange forskellige kammerensembler og solister og har hér skabt sig en helt særlig profil.
Anne Mette underviser endvidere sangere på MGK-syd, samt unge sangere i Haderslev Domkirkes Pigekor, og unge sangere i Konservatoriets Pigekor i Esbjerg.

Louise Sletting Hvilborg, alt
Født 1977, hun har taget musikpædagogisk diplomeksamen 2006 fra Nordjysk Musikkonservatorium ved Ingelise Suppli og Annette Bo Nielsen.
Efterfølgende studier hos Professor Kirsten Buhl Møller.
Fra 2015-2017 solistklassen på Syddansk Musikkonservatorium i Odense ved Professor Helene Gjerris. Debuterede i november 2017.
Louise er aktiv både som koncertsanger i forskellige sammenhænge og som underviser.

Boris Jensen, bas
Boris Jensen har sunget fra barnsben, i kor, børneteater og bands. I gymnasiet blev interessen vakt for den klassiske sang, som han siden studerede på daværende Vestjysk Musikkonservatorium under Vibeke Højlund, hvor han også turnerede med verdensungdomskoret. Efter endt uddannelse i 2004 har han sunget i et utal af sammenhænge, både i koret for den ny opera, i små ensembler og duoer, og som solist til mange opgaver rundt i det syd- og sønderjyske. Boris har et bredt repertoire og synger både Beatles, musical, dansk romantisk musik og barok- og renæssancemusik.

Thomas Krogh, baryton
Uddannet klassisk sanger samt sang- og dramaunderviser fra musikkonservatorierne i Århus og Esbjerg. Har deltaget i masterclasses hos Ghita Nørby, Svend Skipper, Troels Kold, Susanna Eken, Margrete Enevold, Lars Ulrik Mortensen og Emma Kirkby. Videre studier hos sangprofessor Peer Birch. Har sunget hovedpartier i operette- og musicalopsætninger: bl.a. ”Den Glade Enke”, ”Mød mig på Cassiopeia” og ”Showboat”.
Arbejdet fast som solist med barokensemblet Den Jyske Sinfonietta i 6 år.
Tilknyttet Ensemble Zimmermann, Århus, senest i samarbejde med Danmarks Radio og Lars Ulrik Mortensen om Telemann´s ”Die Donnerode”.
Optrådt ved Vestjysk Symfoniorkesters nytårskoncerter og Esbjerg Festuges promenadekoncerter som solist og konferencier. Medvirkede ved Den Ny Operas opførelse af ”Maskarade”
Omfattende koncertvirksomhed rundt om i landet med opera-, musical-, lied,- romance- og kirkerepertoire, bl.a. som bassolist ved opførelser af Bach´s ”Juleoratorie” og ”Johannespassion”, Stainer´s ”The Crucifixion” samt Faure´s ”Requiem”.
Stor erfaring som entertainer og sangsolist ved konferencer, receptioner, møder og fester.
Ansat som sanglærer ved Løgumkloster Kirkemusikskole.