Fredericia Provsti kirkehøjskole

Viden og fællesskab 2019-2020

Praktiske oplysninger

Alle foredrag foregår i Lyng Kirke. Der er mulighed for at købe frokost og for at deltage i et enkelt eller begge foredrag på arrangementsdagene.

Sådan ser en dag i kirkehøjskoleregi ud:

10.15 - 12.00: Program med indlagt pause

12.00 - 13.00: Frokost & kaffe

12.45 - 13.00: Gratis kaffe til dem, der kommer til eftermiddagens program

13.00 - 14.30: Program uden pause

Det er ikke nødvendigt at forhåndstilmelde sig til foredragene; man møder blot op. Ønsker man at spise frokost, der koster 50 kroner, vil vi af hensyn til planlægningen bede om en tilmelding på en af de to nedenstående måder - og senest mandagen før onsdagens arrangement.

Ved tilmelding: Angiv venligst tilmelderens navn og antallet af tilmeldte.

Mail: lyngkirke@lyngkirke.dk

Telefon: 3063 1777.

I tilfælde af at et opkald på nummeret går på telefonsvarer, indtal da venligst en besked med angivelse af tilmelders navn og antallet af tilmeldte. Betaling for foredrag og eventuel frokost sker på dagen enten med kontanter eller via MobilePay. Alle deltagere ønskes rigtig god fornøjelse

Bestyrelsen for Fredericia Provstis Kirkehøjskole