Du er her: 

Filmaftner

 

Kan du lide at se film? Vil du gerne høre et oplæg til den film du skal se, og kan du lide at diskutere den med andre? Velkommen til filmaften.

 

Torsdag den 1. oktober kl 19.00: ”Sidste bud". Den er fra 2019 og instruktøren er Klaus Härö. Kunsthandleren Olavi falder over et maleri, som han for enhver pris vil eje. Det bliver en besættelse for ham, så han næsten glemmer alt omkring sig.

 

Onsdag den 11. november kl 19.00: Gabrielvinderen 2020 ”Onkel”. Den er fra 2019 og instruktøren er René Frelle Petersen. En ung pige, som arbejder på sin onkels gård, gør op med sig selv, hvad hun vil med sit liv. Blive på gården med onkel eller drage til storbyen for at uddanne sig?

 

Tirsdag den 1. december kl 19.00: "Den tid på året". Så er det december og Paprika Steens julefilm fra 2018 er god at slutte dette mærkelige år af med. Storesøster holder jul for sine søskende og deres familie og sin far og mor og svigerfar og svigermor. Og det går ikke stille af for sig. Familier kan være en kompliceret størrelse. Men det er jul og den magi kan ingen styre.

 

Det koster ikke noget at se filmen, og der er kaffe og te på kanden.