Babysalmesang

Babysalmesang har fokus på salmesang, musik, leg og nærvær med mor/far i kirkens rum. Til babysalmesang stimuleres baby motorisk og musikalsk med rytme, bevægelse og lyden af mor/fars stemme. Babysalmesang er en hyggestund i kirken, hvor der er tid og ro til at sanse og opleve med sit barn.

Vi bruger ca. 40 min. i kirken, hvor vi synger, danser og leger. Hvis baby får brug for mad eller en tør ble undervejs, er der god plads på bækkene rundt omkring i kirkesalen. Vi slutter af med brød og the/kaffe. Det er kirkens tilbud og koster ikke noget, men man er velkommen til at lægge tyve kroner i kassen.

Babysalmesang henvender sig til babyer fra nyfødt til kravlestadiet og en forælder. Gravide er også velkomne.

Vi byder velkommen til babysalmesang på følgende onsdage kl. 10 - 11.30:

d. 23. oktober, d. 30. oktober, d. 13. november, d. 20. november, d. 27. november og d. 4. december

Tilmelding til kirke- og kulturmedarbejder på mail: kirku@lyngkirke.dk

Hjertelig velkommen til Babysalmesang